سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، (1393)، "دستورالعمل احداث سامانه های کلرزنی در تصفیهخانه های آب و تصفیه خانه های فاضلاب"، نشریه 673، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، تهران، ایران.
منزوی، م.ت.، (1379)، جمعآوری فاضلاب، انتشارات دانشگاه تهران، تهران، ایران.
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، (1386)، ویژگیهای میکروبیولوژیکی آب آشامیدنی، استاندارد 1011، ویرایش ششم، تهران، ایران.
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، (1386)، ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی، استاندارد 1053، ویرایش پنجم، تهران، ایران.
American Water Works Association (AWWA), (2006), Water chlorination and chloramination practices and principles, M20, Second Edition, AWWA, USA.
Black and Veatch Corporation, (2010), White's handbook of chlorination and alternative disinfectants, Fifth Edition, John Wiley & Sons, Inc., Hoboken, New Jersey, USA.
Singer, P., (1999), Formation and control of disinfection by-products in drinking water, AWWA, USA.
Ede, A., (2006), The chemical element: a historical perspective, Greenwood Press, USA.
Saaty, T.L., (1980), The analytic hierarchy process, McGraw Hill International, New York, USA.